Over doodwijzer

doodwijzer is de ontzorgende gids die 24/7 klaar staat om u te helpen.
doodwijzer is de ontzorgende gids die 24/7 klaar staat om u te helpen.

doodwijzer: een doodgewone vraag. een doodgewoon antwoord.

De dood is vaak aangrijpend en roept veel vragen op. Hoe fijn is het dan dat er iemand voor u klaar staat om uw vragen te beantwoorden en u de juiste weg kan wijzen? doodwijzer is de ontzorgende gids die 24/7 klaar staat om u te helpen. Vanuit onze dagelijkse ervaring met de dood helpen wij de antwoorden te vinden die u zoekt. Wij  creëren rust en uitzicht in moeilijke tijden. Ons telefoonnummer 0800-0058 is het landelijke nummer voor het melden van een overlijden. Wij helpen u direct, stap voor stap regelen wij voor u de uitvaart. Ongeacht óf u een uitvaartverzekering heeft of bij welke maatschappij u verzekerd bent.

Overzichtelijk

Op internet is veel informatie te vinden rondom de dood en het regelen van een uitvaart. Vaak moet u bij verschillende instanties op zoek naar een antwoord op uw vragen. Wij houden het liever simpel en bieden deze informatie en diensten op 1 plek aan. Het netwerk van partners breidt zich steeds verder uit. Of u nu op zoek bent naar informatie voor bijvoorbeeld het regelen van een levenstestament, hulp bij rouwverwerking, praten over verlies of het regelen van de uitvaart. Op de website doodwijzer.nl vindt u de informatie of dienstverlening die u zoekt.

Eén aanspreekpunt

doodwijzer.nl heeft een centraal telefoonnummer voor het melden van een overlijden: een algemeen nummer dat voor iedereen in Nederland bereikbaar is. U hoeft niet meer na te denken bij wie u een overlijden moet melden, u hoeft niet meer op zoek naar het alarmnummer van uw eigen uitvaartverzekering of uitvaartonderneming. Bel 0800-0058 en u wordt direct geholpen. U heeft dus maar één aanspreekpunt, dat is wel zo duidelijk.

Benieuwd met wie wij samenwerken?

doodwijzer werkt samen met:
NuNotoriaat
Praten over verlies

doodwijzer is een initatief van Yarden Uitvaartzorg BV.